Complete telefonie voor een vaste lage prijs

Onbeperkt bellen voor 15€* per maand (vanaf 5 gebruikers)
 • Gratis bellen in België*

 • Uitstekende support

 • Binnen 1 dag bereikbaar

 • Alle mogelijkheden van onze Cloud centrale  *Bij de prijs zijn internationaal bellen en huur of aankoop van vaste telefoons niet inbegrepen.
  Inclusief bellen is gebaseerd op een fair use policy voor belminuten binnen België.

  Uitleg over onze prijzen

  1Wat is er wel en niet inbegrepen in het bedrag van € 15
  Wel inbegrepen
  Voor de € 15 per maand krijg je 1 gebruiker die kan bellen via telefoon, app of webphone. De belminuten binnen België naar vast en mobiel zijn hierbij inbegrepen. De kosten voor het doorschakelen van het telefoonnummer naar je GSM-nummer zijn ook inbegrepen.
  Je kunt onbeperkt gebruik maken van vrijwel alle opties van onze gebruiksvriendelijke en geavanceerde telefoniecentrale zoals die hierboven zijn beschreven.
  Supervriendelijke en snelle support van echte mensen die echt alles weten over onze online telefooncentrale en altijd zorgen dat ze de boel letterlijk aan de praat krijgen

  Niet inbegrepen
  Er is bij het bedrag geen telefoonnummer inbegrepen. Een los telefoonnummer kost € 5 per maand en een reeks van 10 opeenvolgende nummers kost € 15 per maand.
  Voor het porteren van een reeks van 10 nummers betaal je eenmalig € 59,-
  Bellen naar internationale nummers en naar service-nummers (zoals 0900).
  Buitensporig veel bellen.
  Daarvoor hebben we een fair use policy. We brengen je nooit kosten in rekening zonder je van tevoren op de hoogte te brengen.
  Gespreksopname is niet inbegrepen. Dit kost € 5,- per maand per 1000 opgenomen minuten (€ 0,005 per minuut).
  Technische support bij het inrichten van je netwerk of elders aangeschafte VoIP-toestellen kunnen we zeker leveren, maar is niet inbegrepen bij de prijs.
  2Wat is een gebruiker ?
  Een gebruiker is iemand binnen je bedrijf die telefonie gebruikt en bereikbaar is op een eigen telefoon. Daarbij maakt het niet uit of diegene de telefonie laat doorschakelen naar een eigen mobiele telefoon, of belt via de Delta App, de Delta webphone of via een vaste telefoon. Elke gebruiker kan indien gewenst inloggegevens krijgen voor de online telefooncentrale waar de gebruiker zelf kan instellen op welke manier hij of zij bereikbaar wil zijn.