Delta Support

Heeft u technische problemen ? Van de kleinste vragen tot grote problemen, u kan altijd bij ons terecht voor ondersteuning.

Wij lossen uw problemen snel en professioneel op, zodat uw werknemers zo weinig mogelijk hinder ondervinden. Wij trachten zo veel mogelijk problemen op afstand op te lossen, maar als het probleem te groot blijkt te zijn voorzien we een professionele technieker die op locatie ter hulp komt schieten.

Wij nemen u de zorgen weg van uw IT beheer. Als kleine KMO is het niet rendabel om een vast personeelslid in dienst te nemen enkel voor uw IT beheer. Dus bieden bij deze virtueel aan. Ieder zijn vak en ieder zijn expertise zodat jij kan bezig zijn met jouw kernactiviteiten. Met meer dan 20 jaar ervaring op de teller kan je het ICT beheer van jouw onderneming gerust aan ons toevertrouwen!

Een vaste IT-kost per maand, per gebruiker met alles erop en eraan. Wens je ook ondersteuning 's avonds, in het weekend of zelfs 24x7? Met onze all-in formule kom je echt nooit meer voor verrassingen te staan

Inventarisatie, monitoring met alarmering, antivirus, antispam, patchmanagement, ondersteuning op afstand, back-up, webfiltering, rapportage, wij staan klaar voor u

Delta Hardware, Storage en Wifi(Networks)

Uw volledige IT infrastructuur, van A tot Z verzorgd en beheerd door ons.

Heeft u laptops, pc's of thin clients nodig voor uw werknemers? Of bent u op zoek naar professionele serverapparatuur om uw applicaties op te draaien? Of bent u op zoek naar bijkomende storage ? Wij leveren volledig geconfigureerde systemen, zodat u meteen aan de slag kan gaan!

Ook houden wij een oogje in het zeil over al uw IT systemen, en grijpen in wanneer dit nodig is. Zo heeft u een continue optimale werking van heel uw bedrijf. Wij nemen al uw zorgen uit handen, zodat u zich nergens over hoeft te bekommeren. Geregeld onderhoud van het geleverde materiaal wordt ook door ons uitgevoerd, zodat alle systemen zo optimaal mogelijk blijven werken.

Ook voor netwerkapparatuur kan u op ons beroep doen. Wij leveren en configureren, indien gewenst, uw volledige netwerk en zorgen voor een optimale draadloze verbinding in uw kantoorruimte, zodat uw werknemers van overal kunnen genieten van een sterke Wifi-dekking!

Wenst u uw kosten te spreiden, dat hebben wij interessante leasingformules of hardware as a service aan een laag maandelijks abonnement


Contacteer ons voor een vrijblijvende offerte

Delta Backup

Maakt uw onderneming een backup van alle data? Mooi, al bent u dan wel een uitzondering. Slechts 1 op 6 KMO’s maakt namelijk regelmatig backups, terwijl één op drie bedrijven jaarlijks digitale gegevens verliest.

Gegevensverlies kan zeer ernstige gevolgen hebben voor u en uw onderneming. Beter voorkomen dan genezen, dus voorzien wij een professionele totaaloplossing om al uw data en emailverkeer op een andere locatie (buiten uw bedrijf) veilig te back-uppen. Alles verloopt automatisch, u hoeft nergens meer tussen te komen. Zo verliest u nooit meer belangrijke data!

Wij helpen u om te beslissen wat de beste en meest voordelige backup oplossing is. Wij maken voor u een korte risicoanalyse en we inventariseren op welke manier in uw onderneming data verloren kan gaan. Denk hierbij aan menselijke fouten, brand, diefstal, vandalisme , virussen, ransomware of crash. En stel toch ook even de vraag of u zich niet beter zou concentreren op uw kernactiviteit.


Wil u ook zekerheid over uw data ?

Delta Security

Een goede beveiliging van uw IT systemen voorkomt niet enkel gegevensverlies, het geeft u ook gemoedsrust

Wij zorgen ervoor dat u zich geen zorgen meer hoeft te maken over de integriteit van uw systemen. Door gebruik te maken van geavanceerde beveiligings-software, mag u er zeker van zijn dat al uw gegevens en medewerkers beschermd zijn tegen kwaadaardige aanvallen van buitenaf. Geef Ransomware geen kans en u met een gerust gemoed kan geen slapen wetende dat uw data en die van uw klanten veilig is.

Ook kunnen we uw medewerkers een bijscholing geven over de moderne gevaren van het internet, zodat ze ook op de hoogte zijn van mogelijke cyberaanvallen en op welke zaken ze moeten letten bij zowel emailverkeer als gewoon surfen op het web.


Contacteer ons voor een gratis Security Audit

Delta Remote

De dag van vandaag kan ‘op afstand werken’ zeker niet ontbreken in een professionele omgeving.

Elke dag van 9-tot-5 aan hetzelfde bureau werken? Dat is niet alleen voor de nieuwe generatie werknemers, maar ook voor hun oudere collega’s stilaan ondenkbaar. Bedrijven moeten flexibiliteit en vrijheid bieden, maar wat met de productiviteit van uw medewerkers? Delta Technics biedt u de bouwstenen voor een flexibele organisatie. Onze oplossingen laten uw medewerkers vanop afstand samenwerken, zonder tijdverlies of veiligheidsrisico’s. Met ons aanbod op maat blijven uw medewerkers verbonden, waar ze ook zijn.

Wij voorzien in alle oplossingen voor thuiswerk. Het delen van documenten, uw applicaties overal beschikbaar, veilige en snelle verbindingen : wij staan klaar. Ook samenwerken, agenda's en meetings en videobellen verzorgen wij voor u. Uiteraard met prioriteit in veiligheid en flexibiliteit, altijd mobiel en altijd verbonden.


Wil u ook uw medewerkers veilig thuis laten werken ?

Delta Cloud

Het werken via cloud computing wordt steeds populairder en kent dan ook vele voordelen. Effectiever en goedkoper werken en meer en beveiligde opslag wanneer u het maar wenst.

U denkt aan de toekomst van uw onderneming, en hoort velen roepen dat een cloudomgeving onmisbaar is de dag van vandaag? Of uw onderneming staat nog in zijn kinderschoentjes en twijfelt of u nu nog moet investeren in eigen infrastructuur, terwijl een cloudomgeving misschien rendabeler is? Wij bekijken samen met u de toekomst, en analyseren welke aanpak voor u het best is. We stellen een volledig plan op waarmee we uw onderneming toekomstbestendig maken. We werken altijd samen met een professionele partner die datacenters in de Benelux heeft, zo weet u altijd wat er met uw data gebeurt en voldoet u steeds aan alle GDPR voorwaarden.

Als onafhankelijke aanbieder zijn wij gespecialiseerd in de oplossingen van Google, Microsoft en Amazon. Onze onafhankelijkheid zorgt ervoor dat u steeds kan genieten van de goedkoopste oplossing die het beste bij uw noden past.


Maak u klaar voor de toekomst en contacteer ons

Delta Print

Onze service is een totaaloplossing voor al uw papierwerk of het nu printen, scannen, kopiëren of archiveren is

Naar keuze : "Voor een vast, maandelijks bedrag of per klik of met aankoop en huismerk toners of in leasing" Wij leveren multifunctionele printers voor al uw scan- en printwerk, waar altijd toners voorzien zijn zodat u nooit meer zonder valt. Dit pakket bevat ook onze technische ondersteuning: indien er zich een probleem voordoet, zorgen wij dat er een technieker op locatie komt zodat u snel weer aan de slag kan!

Het maakt niet uit of u in grote of kleine werkgroepen werkt, ons assortiment aan krachtige printers en software oplossingen geeft iedereen in uw team eenvoudig toegang tot de print-, kopieer- en scanmogelijkheden die ze nodig hebben. Ook voor de kleine of middelgrote ondernemingen zijn onze ruimtebesparende multifunctionele printers geschikt. Al onze printoplossingen zijn betrouwbaar, eenvoudig te bedienen, veilig en leveren een uitstekende kwaliteit.


Wenst u ook goedkoper te printen ?

Delta Telefonie

Betaalt u vandaag ook nog steeds torenhoge rekeningen voor uw telefonie bij Telenet, Proximus of een andere provider. Maak dan gebruik van het alles-in-één communicatieplatform voor VoIP, mobiel, video en vergaderen. Flexibel bereikbaar voor je klanten en aan de laagste prijs.


Onze Delta Technics online telefooncentrale is het meest geavanceerde en gebruiksvriendelijke telefonie managementsysteem op de markt. Met het unieke klik & sleep systeem geniet je van eindeloos veel functies om de bereikbaarheid van je bedrijf te optimaliseren.Zakelijke VoIP telefonie werkt precies zoals alles in de cloud werkt: online. Dat wil zeggen dat je geen fysieke telefooncentrale meer hebt, maar dat die volledig online draait. Bellen doe je over het internet, het volledige beheer van je telefooncentrale loopt via de cloud. En dat scheelt een pak in onderhoud en kostprijs. Delta Technics heeft meer dan 10 jaar ervaring en helpt dagelijks meer dan 100 bedrijven met een efficiënte en betrouwbare telefonieoplossing.

Bespaar tot 60% op uw huidige telefoonkosten !


Wil u ook veel besparen op uw telefonie kosten ?


Onze partners